Leikkitreffit

Pennuille ja aikuisille, terveille ja rokotetuille ystävällisille koirille, 7 €/talous (enintään 3 koiraa/talous/ilmoittautuminen)

Ilmoittautuminen mahdollista treffien alkuun asti. Maksu suoritetaan heti verkkokaupassa.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta varausvahvistuksen linkistä. Maksu palautetaan. Ilmoittautumisen voi myös halutessaan jättää odottamaan myöhempään kertaan.

Minit: enintään noin 5 kg

Pienet: noin 5-10 kg

Keskikokoiset noin 10-20 kg

Isot: yli 20 kg

Painorajat ovat vain suuntaa-antavia, voit ilmoittaa koirasi mielestäsi parhaiten sopivaan ryhmään.

Myös rotutreffejä toiveiden mukaan! Omatoimitreffeillä ei ole henkilökuntaa.

Ihanteellinen sosiaalistamisympäristö

Pennun on tärkeä päästä tutustumaan erilaisiin lajitovereihin tärkeänä sosiaalistumiskautenaan. Pennun on saatava myönteisiä kokemuksia lajitovereistaan. Jos pentusi jännittää toisten koirien tapaamista, sitä ei pidä yrittää sosiaalistaa väkisin pakottamalla sen muiden pentujen seuraan pieneen tilaan. Pelko vain lisää pelkoa. Sosiaalistamisen täytyy tapahtua sillä etäisyydellä, ettei pentu pelkää. Elometsä on ihanteellinen paikka sosiaalistaa ujoa pentua. Voit seurata pentusi kanssa rauhassa muita koiria etäämmältä ja siirtyä lähemmäs tai kauemmas tarpeen mukaan. Jos pennullesi löytyy ihanteellinen leikkikaveri, voitte siirtyä leikkimään keskenänne kauemmas muista. Ja sosiaalisetkin pennut väsyvät nopeasti, joten on hyvä välillä levähtää ja kulkea omia polkuja.

Leikkikavereita aikuisellekin koiralle

Elometsän leikkitreffit tarjoavat aikuisellekin koiralle mahdollisuuden löytää sopivankokoisia leikkikavereita. Sieltä voi löytyä vakituisempaakin seuraa, joiden kanssa jakaa yksityisvuoroja. Koirasi kyllä näyttää, keiden kanssa se viihtyy!

Ethän tuo treffeille koiraa, jolla on jokin tarttuva tauti, kuten kennelyskä tai ripuli! Koirat on oltava rokotettuja kennelliiton sääntöjen mukaisesti. Alle rokotusikäisen pennun voi tuoda oman harkinnan mukaan.

Leikkitreffit on tarkoitettu vain ystävällisille ja hallinnassa oleville koirille. Olet vastuussa koirastasi, ettei se kiusaa muita, eikä myöskään kärsi itse toisten seurasta. Siirry tarvittaessa kauemmaksi. 

Ethän tuo leluja mukanasi, ettei niistä tule riitaa.