Leikkitreffit

Pennuille ja aikuisille, terveille ja rokotetuille ystävällisille koirille, 7 €/talous (enintään 3 koiraa/talous/ilmoittautuminen). 

Ilmoittautuminen mahdollista treffien alkuun asti. Maksu suoritetaan heti verkkokaupassa.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta varausvahvistuksen linkistä. Maksu palautetaan. Ilmoittautumisen voi myös halutessaan jättää odottamaan myöhempään kertaan.

Leikkitreffien ohjeet ja säännöt (tulevat myös varausvahvistuksessa)

Pääkohdat:

1) Odottakaa treffien alkamisaikaan, ennen kuin menette sisään, ellei henkilökunta tai edeltävä varaaja varmista metsän olevan vapaa. Ennen treffiajan alkua sisällä on edeltävä varaaja!

2) Pitäkää koirat autossa tai tiellä poispäin Elometsästä, kunnes on aika mennä sisään. Älkää häiritkö edeltävää varaajaa!

3) Ripustakaa STOP-kyltti oveen kun menette sisään, ja palauttakaa kyltti aidan naulaan kun poistutte. (Ei siis kääntökylttiä vaan erillinen ripustettava kyltti, joka pysyy ovessa vaikka ovesta kuljetaan.) Ovessa on aina oltava STOP-kyltti jos joku on sisällä!

4) Poistukaa viimeistään 5 minuuttia ennen vuoron päättymistä (2 min, jos koiria on alle 8), että teille jää aikaa laittaa koirat autoihin. Koirat on oltava pois näkyvistä seuraavan vuoron alkaessa tasalta (tai puolelta).

Ilmoittautumisen siirto ja peruutus

Jos et pääse treffeille ja haluat siirtää toisille treffeille tai jättää ilmoittautumisen odottamaan myöhempään kertaan, peru välittömästi ilmoittautuminen varausvahvistuksen linkistä ja ilmoita siirtoaikeistasi minulle.

Jos haluat perua ja saada maksun takaisin, peru välittömästi ilmoittautuminen varausvahvistuksen linkistä. Jos en saa tietoa siirtoaikeista, palautan maksun veloituksetta.

Osoite: Valtolantie 61, Lempäälä, kirjoita googlemapsiin ”Elometsä”

Navigaattori voi näyttää reitin väärin. Turuntieltä täytyy kääntyä Sipintielle. Jos navigaattori ohjaa pikkutielle, josta ei pääse rautatien yli, palaa Turuntielle, käänny oikealle ja sitten oikealle Sipintielle.

Googlemaps näyttää muuten oikein, mutta osoite Valtolantie 61 vie hieman liian pitkälle Valtolantietä. Elometsä on jo ennen sitä, huomaa Elometsän kyltti vasemmalla. ”Elometsä”-täppä on oikeassa kohdassa, joten kirjoita se Googlemapsin reittihakuun osoitteen sijaan.

Pysäköikää tiiviiseen riviin. Parkkitila on rajallinen. Lisäparkkia tien kaarteessa Elometsään tullessa oikealla voi myös käyttää.

Ethän tuo treffeille juoksuista narttua tai koiraa jolla on jokin tarttuva tauti, kuten kennelyskä tai ripuli. Koirat on oltava rokotettuja kennelliiton sääntöjen mukaisesti. Alle rokotusikäisen pennun voi tuoda oman harkinnan mukaan.

AGGRESSIIVISESTI KÄYTTÄYTYVÄN KOIRAN ON POISTUTTAVA!

Olet vastuussa koirastasi, ettei sen käytös häiritse muita eikä se myöskään kärsi itse tilanteesta. Oma koira on oltava aina valvonnan alaisena. Satunnainen nylkyttely ei haittaa, mutta jatkuva saman koiran nylkytys ei ole sallittua. Jos epäilet, käyttäytyykö koirasi häiritsevästi jotakin koiraa kohtaan, kysy kyseisen koiran omistajalta. Jos joku koira häiritsee omaa koiraasi, pyydä koiran omistajaa puuttumaan asiaan. Voitte myös siirtyä eri puolille metsää. Jos häirintää ei saada loppumaan, häiritsevän koiran on poistuttava. Jos koirasi pelkää muita tai ei viihdy muiden seurassa, vie se kauemmas. Voitte jakautua sopiviin ryhmiin eri puolille metsää kun sopivimmat kaverit löytyvät. Tilaa on yli hehtaari, hyödyntäkää sitä!

Treffeille saa tulla lapsia, mutta treffeillä ollaan koirien ehdoilla. Jos koirien leikit aiheuttavat vaaratilanteita lapselle, lapsen kanssa tuleva aikuinen on vastuussa lapsen ohjeistamisesta ja viemisestä turvaan. Lapsen läsnäolo ei saa estää koirien leikkimistä.

Älä jätä koiralle valjaita, sillä toisen koiran jalka voi tarttua niihin. Älä tuo leluja, niistä voi tulla riitaa.

Treffeille saa tulla koiria, jotka ovat yli tai ali painorajan, jos omistaja arvioi koiransa sopivaksi kaveriksi kyseisen kokoisille. Treffit ovat kuitenkin ensisijaisesti painorajoissa oleville, ja treffeillä ollaan niiden ehdoilla. Eli jos kokoeroista aiheutuu ongelmia, painorajat ylittävien/alittavien vastuulla on siirtyä kauemmas tai tarvittaessa poistua.

Jos joudut poistumaan treffeiltä ennenaikaisesti, varmista, ettei mukaasi portille tule muita koiria vapaana. Jos lähellä on koiria vapaana, älä avaa porttia. Jätä STOP-kyltti oveen, jos metsään jää vielä muita.

Kerää koirasi kakat lapioilla tai omalla talouspaperilla puisiin komposteihin, joita on ympäri metsää. EI MUOVIPUSSEJA KAKKAKOMPOSTIIN! Ei edes maatuvia pusseja, koska niitä ei erota tavallisista. Tavalliset roskikset löytyvät parkkipaikalta portin vierestä, taukokatoksesta ja kotalaavusta. Niihin saa laittaa muovia, mutta suosittelemme kakoille kakkakomposteja, jotta vältytään turhalta muoviroskalta.

Elometsän maapohjaa ei saa kaivaa. Varsinkin aidan vierellä on vahdittava tarkkaan, ettei koira kaiva. Jos koira kaivaa kuopan, täytä se heti. Hiekkakasaa saa kaivaa.

Tupakointi on Elometsässä kielletty. Parkkipaikalla saa tupakoida, heitä tumpit portin vieressä olevaan roskikseen.

Parkkipaikan kulmassa on käymälä ja sen sisällä pyyhkeitä koiran pyyhkimiseen. VESIPISTEET POIS KÄYTÖSTÄ TALVELLA. Ota siis mukaan juomavettä ja vesikuppi!

Alueella on kameravalvonta.

Soita jos on jotain kysyttävää!

Hannele puh. 0451490884 (ensisijainen)

Harri puh. 0400622919