Kuva: Kari Vieri

Varausohjeet 

Vuorot varataan ja maksetaan verkkokaupassa Visman palvelussa, jossa on paljon maksutapavaihtoehtoja. Linkki verkkokauppaan alla. Vuoroja voi varata viimeistään 3 tuntia ennen vuoron alkua, ja yövuoroilla 07 alkaen 12 tuntia etukäteen. 

Varattuasi vuoron saat heti sähköpostiisi vahvistusviestin. Saat sähköpostiisi porttikoodin yleensä noin 1 vrk ennen vuoroa, mutta viimeistään 2 tuntia ennen vuoroa.

Varauksen voi peruuttaa varausvahvistuksen linkistä. Jos peruutus tapahtuu yli 7 vrk ennen vuoroa, maksu palautetaan veloituksetta, mutta alle 7 vrk peruuttaessa siitä peritään 5 € peruutuskulu. Vuoro voidaan myös siirtää veloituksetta.

Verkkokaupasta voi varata enintään 3 tunnin irtovuoron, mutta pidempiäkin varauksia voi tehdä ottamalla yhteyttä Elometsään.

Pysäköinnin sujuvuuden varmistamiseksi ilmoita varauslomakkeeseen arvioitu automäärä.

Verkkokaupasta voi ostaa myös lahjakortteja. Lahjakortin saaneet voivat varata vuoronsa kohdasta Lahjakortit: Lahjakorttien vuorojen varaukset.

Elometsä menee kiinni 16.3. alkaen leikkaukseni ja sairasloman ajaksi. Tuosta lähtien aikoja ei ole varattavissa. Ajanvaraus avataan uudestaan kun Elometsän avaamisajankohta on tiedossa. Asiasta tiedotetaan täällä sekä Facebookissa ja Instagramissa.